SanatMetal
Főoldal  Gyári háttér Vezetőség

Vezetőség

Farkas József

Ügyvezető igazgató

Farkas József a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója valamint tulajdonosa. A vállalkozás megalapítása előtt mérnöki, majd közgazdász-mérnöki végzettséget szerzett. 1991-ben lett a traumatológiai és ortopédiai terület aktív résztvevője, mikor a Sanatmetal Kft. elődjének lett az ügyvezető igazgatója. Az amerikai-brit-magyar tulajdonú DePuy-Sanatmetal Kft. vegyes vállalat idején a cég vezérigazgatója, 1999-től a Sanatmetal Kft. ügyvezető igazgatója lett. A krízis-menedzsment, szervezetfejlesztés, valamint a kontrolling rendszer szakértője. Részt vesz a kutatási, fejlesztési tevékenységekben. A képerősítő nélküli disztális velőűrszegezés innovatőre, a FLEX-TLT gerincrendszer, valamint számos implantátum és egyéb segédeszközök szabadalmának tulajdonosa.

Nyelvismeret: angol

Elérhetőség:

E-mail: farkasj@sanatmetal.hu

Szabó Miklós

Traumatológia Divízió Vezető

Szabó Miklós okleveles gépészmérnök, társtulajdonos és gyárigazgató a Sanatmetal Kft.-nél. A Sanatmetal Kft. elődjéhez 1981-ben csatlakozott tervezőmérnökként. 1992-től a termelés területén dolgozott, mint üzemvezető. 1998-tól a Sanatmetal Kft. termelési, majd 2008-tól logisztika/controlling igazgatója lett. Fontos szerepet játszik a termékek képviseletében, gyártásfejlesztésben, a beszerzési- és befektetési tevékenységek végrehajtásában.

Elérhetőség:

E-mail: mszabo@sanatmetal.hu

Kovács Ibolya

Gazdasági igazgató

Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik pénzügyi, illetve könyvelési területen. A Sanatmetal Kft-nél 1996 óta dolgozik. A US-GAAP alkalmazásával ő vezette be a Sanatmetal Kft. vezetői információs rendszerét. Fontos szerepet játszott továbbá a számítógépes hálózat által támogatott kontrolling- és könyvelési rendszer kialakításában. Számos sikeres beruházási és innovációs projekt pénzügyi irányítója. A cégcsoport pénzügyi, számviteli és munkaügyi  tevékenységeiért felelős.

Nyelvismeret: angol

Elérhetőség:

E-mail: ikovacs@sanatmetal.hu

Szabó Ákos

Műszaki igazgató

Okleveles gépészmérnök. A Sanatmetal Kft. technológusi csapatába 1997-ben került. 1999 óta vesz részt belső auditorként a vállalat minőségirányítási rendszerének fejlesztésében. 2001-től a technológiai csoport vezetőjeként, majd 2002-től pedig a műszaki részleg igazgatójaként dolgozik a vállalatnál. Kiemelkedő szakmai ismeretekkel rendelkezik a terméktervezés, megmunkálás tervezés és minőség tervezés szakterületeken.

Nyelvismeret: angol

Elérhetőség:

E-mail: aszabo@sanatmetal.hu

Farkas Péter

Projekt igazgató

Közgazdasági tanulmányait a Miskolci Egyetemen folytatta. Az iskola elvégzését követően két évig controlling területen bővítette szakmai ismereteit, majd 2005-ben csatlakozott a Sanatmetal Kft. csapatához. Kül- és Belkereskedelmi, Marketing és Projektmenedzsment tapasztalatát jelenleg a cég Projekt rendszerének fejlesztésében bővíti és kamatoztatja.

Nyelvismeret: angol, német

Elérhetőség:

E-mail: farkasp@sanatmetal.hu

Farkas Emese

Marketing igazgató

Közgazdasági végzettségét a Szegedi Tudományegyetemen szerezte. Az iskola elvégzését követően egy multinacionális cégnél látott el menedzsment riporting feladatokat. 2004-ben csatlakozott a Sanatmetal külkereskedelmi csapatához. 2011 és 2013 között a vállalat leányvállalatainak koordinálásáért volt felelős, majd 2013-tól a Sanatmetal Kft. marketing igazgatója.

Nyelvismeret: angol, francia

Elérhetőség:

E-mail: efarkas@sanatmetal.hu

Majoros Zsolt

Ortopédia Divízió Vezető

Okleveles gépészmérnök. Gépészmérnöki diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte gépgyártástechnológiai szakirányon. A Sanatmetal Kft ortopédiai, fogászati és gerincgyógyászati gyáregységét vezeti. Szakmai, üzemvezetési tapasztalatait multinacionális vállalatoknál szerezte. Irányítása alá tartozik a gyáregység alapanyag beszerzése, a termékek kifogástalan legyártásának koordinálása és logisztikája. Magas szakmai képzettséggel rendelkezik egyedi- és kis sorozatú gyártási folyamatok koordinálásában. Jelentős szerepet tölt be a protézis termékkör gyártási  volumenének bővítésében.

Nyelvismeret: angol

Elérhetőség:

E-mail: zsmajoros@sanatmetal.hu

Csufor Tamás

Integrált irányítási rendszer igazgató

Minőségirányítási szakmérnök. A Sanatmetal Kft. csapatához 2011-ben csatlakozott, mint minőségirányítási mérnök. 2013-tól az Integrált Irányítási Rendszer vezetője. Fő tevékenységi területe a Sanatmetal Kft.  minőségirányítási- és környezetirányítási (integrált irányítási) rendszerének fenntartása, fejlesztése.

Nyelvismeret: angol

Elérhetőség:

E-mail: tcsufor@sanatmetal.hu
 

Tóbi Zsolt

Logisztikai igazgató

Okleveles logisztikai menedzser, diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte. 2009-ben csatlakozott a Sanatmetal csapatához és lean módszertan, illetve folyamatfejlesztési ismereteit az elmúlt években lean menedzserként, valamint logisztikai vezető pozíciókban kamatoztatta a cégnél. Szakmai irányítása alá tartozik a vállalat beszerzési, gyártási és elosztási logisztikája.

Nyelvismeret: angol

Elérhetőség:
E-mail: zstobi@sanatmetal.hu

Agárdi Gábor

Belkereskedelmi igazgató

Elérhetőség:

E-mail: gagardi@sanatmetal.hu

Kriston Viktória

Külkereskedelmi igazgató

Traumatológia

Elérhetőség:

E-mail: vkriston@sanatmetal.hu

Forgó-Vida Marianna

Külkereskedelmi igazgató

Ortopédia és Gerinc

Elérhetőség:

E-mail: mvida@sanatmetal.hu

Tián István

Ügyvezető igazgató, Románia

Külkereskedelmi igazgató, Gerincsebészet és Fogászat

Elérhetőség:

E-mail: itian@sanatmetal.hu